Lokal journalen s artikel om alt med hjul

s

Artikel om Alt med hjul

OTTERUP. Alt Med Hjul i Otterup fik en fantastisk start.
Nerverne har nok siddet en anelse uden på tøjet hos arrangørerne af Alt Med Hjul i Otterup i lørdags. Veteran Nordfyn stod bag, og det hele var slået stort op, men man kan jo aldrig vide, når der er tale om et helt nyt arrangement. Kommer der nu køretøjer nok, som alle kan beundre? Kommer der nu nok gæster?
Svaret er en kæmpe ja til begge dele. På den store cirkusplads i Otterup trillede specielle køretøjer af alle mulige slags stille og roligt ind fra morgenstunden af, og hele formiddagen igennem blev der ved med at komme flere biler og motorcykler. Ved middagstid var der allerede kommet nok til, at alle kunne være tilfredse, men to timer efter var antallet af biler på pladsen næsten fordoblet. Så der var i den grad rigeligt at se på for de mange gæster.

Alt med hjul dækker over alt muligt. Også over veterantraktorer, som stod linet op til interesseret beskuelse. Ved ettiden blev de mange gamle motorer startet, og de fine gamle traktorer viste køreegenskaber ved en sjov ringridningskonkurrence.
Fra scenen spillede Diskotek Kirgax perfekt motormusik, og bandet ???? viste sig at være mere end almindeligt velspillende ud i det mere blues-agtige.
Mad og drikke kunne købes i rigelige mængder i et kæmpe telt, trafikken til og fra blev styret med kyndige hænder af mange frivillige, stemningen var afslappet, hyggelig og interesseret - og den gamle skralderkasse, vi kører i blev ikke som frygtet antaget som en veteranbil.....
Mere kan man ganske enkelt ikke ønske sig af et arrangement på hjul - det skulle da lige være penge til at købe et af de fantastiske køretøjer på pladsen. De var heldigvis ikke til salg....

Kilde Lokal journalen nordfyn